dilluns, de febrer 21, 2011

Big Picture Vision

Big Picture Vision és un treball personal que he estat realitzant des del 2006, pretén mostrar una visió global des de la individualitat. El projecte té una estructura definida (Perspectiva General com a superfície, el cel de Pangea 2.0 i l'infern de PrejuicioFinal) i es troba obert a nous continguts.

La base són els articles de Perspectiva General, cadascun d'aquests està realitzat a partir del visionat, lectura... de diferents fonts referenciades. Els articles reflecteixen els punts en comú existents entre aquestes diferents fonts, traçant una línia de discurs personal en cadascun d'aquests.

PrejuicioFinal representa símbòlicament l'infern degut a que està basat en judicis a diferents personatges i fets de diferents èpoques històriques. Es troba obert a tot tipus d'opinions, tan a les més oficialistes com a les valentes que s'escapen de la corrent dominant.

Pangea 2.0 representa simbòlicament el cel, recull claus importants per la construcció d'un nou món, una evolució positiva de l'actual, centrant-se en els moviments que s'estan produïnt actualment, cercant un equil·libri entre economia, ecologia i societat. La concepte de Pangea 2.0 va néixer de la possible futura unió dels continents, en aquest sentit té punts símbòlics i en cert sentit utòpics.

Els continguts de les tres pàgines convergeixen en la idea de tenir una visió crítica i una perspectiva general que pot ser aplicada als reptes del futur.